Stadsakkers, Dragonderweg 1 te Veenendaal: een moestuin voor de Voedselbank, zodat gezonde voedselpakketten kunnen worden verstrekt.

Op een van de Gemeente Veenendaal gepacht perceel (1,5 ha) wordt verse groente verbouwd ten behoeve van de Voedselbank. Tegelijkertijd ook een werkplek van ontmoeting en zingeving voor een veelkleurig gezelschap uit onze buurten. In bijzonder een plek voor en door mensen die in onze samenleving misschien niet altijd als vanzelfsprekend hun (werk)plek vinden.

Er werken in totaal gemiddeld zo’n 50 vrijwilligers op Stadsakkers. Dit kan in het hoogseizoen oplopen qua veldwerkers.

Hier vindt u de Facebook pagina van Stadsakkers Veenendaal.
Hier vindt u de website van Stadsakkers Veenendaal.

Informatieavond voor nieuwe vrijwilligers!

Deze informatieavond wordt gehouden op 21 februari 2023 en vindt plaats in de Basiliek, Wiltonstraat 56 te Veenendaal. De avond begint om 20.00 uur, met een open inloop vanaf 19.30 uur.

Stadsakkers Veenendaal zoekt enthousiaste mensen, die zich willen inzetten voor hun naaste en die het leuk vinden om samen met anderen in een moestuin te werken.
Je hoeft geen moestuin ervaring te hebben, met enthousiasme kom je al een heel eind.

Heb jij een paar uurtjes per week (of om de week) tijd en vind je het heerlijk om in de buitenlucht te werken, meld je dan nu aan voor dit unieke project en kom naar onze informatieavond!